You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

A PERI vállalat

Másodgenerációs. Családi vállalat. Világszerte mindenhol.

A PERI több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. A cég nagy innovatív ereje és korai nemzetközivé válása sarokpontjai globális sikerünknek és folyamatos növekedésünknek. A magas szintű ügyfélközpontúság, a kiváló minőségbiztosítási rendszerek és a nagy szakértelem teremtette azt a bizalmat, mellyel vállalatunk vezető globális márkává válhatott. Több mint 60 leányvállalatunk működik minden kontinensen szakértőinkkel, kiváló rendszereinkkel és szolgáltatásainkkal.

Szolgáltatásaink az Ön projektjeiért

Zsaluzatok, állványzatok és mérnöki szolgáltatások. Egy forrásból.

Zsaluzatok

A PERI minden egyes betonszerkezethez és elemhez a megfelelő zsaluzási rendszert biztosítja. Portfoliónk teljes mértékben megfelel a különböző építési módszerek és határfeltételek globális követelményeinek.

Hatékony tervezéssel, a legmegfelelőbb rendszer kiválasztásával és biztonságos alkalmazásával a zsaluzás költségei csökkenthetők. Ezért a PERI-nél mindent megteszünk a műveletek racionalizálása és a felhasználók biztonságának növelése érdekében. A felhasználókkal való állandó kapcsolattartás segít azonosulni az igényekkel és a fejlesztések megvalósításában.

Állványzatok

A PERI állványzatai széles körben alkalmazhatók. Legyen szó keretes vagy moduláris állványzatról, a nagy rugalmasság magas szintű anyagfelhasználást eredményez.

Rövid telepítési idő és maximális biztonság mind az összeszerelés alatt, mind a munkavégzés során – ezek a felhasználók alapvető igényei az állványrendszerekkel szemben. Ezeket a követelményeket folyamatosan teljesítjük, és mindig a megfelelő rendszermegoldást ajánljuk. A különleges rugalmasság nagyobb anyagfelhasználást és ugyanilyen magas szintű gazdasági hatékonyságot eredményez – egyidejűleg optimalizált szerelési idővel.

Mérnöki szolgáltatások

A PERI számára a mérnöki szolgáltatások nemcsak a termékfejlesztést és a műszaki tervezést jelentik. A mérnöki szolgáltatások a zsaluzási és az állványozási technológiai folyamatok optimalizálását is magukban foglalják.

Figyelembe vesszük a folyamatok optimalizálását és támogatjuk ügyfeleinket a teljes projektkezelés során. Szolgáltatásaink segítik a teljes folyamatlánc továbbfejlesztését a zsaluzás és az állványozás minden területén. Ezenkívül termékeink folyamatos fejlesztése érdekében kutatási munkálatokat is végzünk, mint például új anyagok kifejlesztése.