You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Los Ramones II Pipeline, San Luis Potosi, Mexico
 
Los Ramones II Pipeline, San Luis Potosi, Mexikó
 
PERI DUO referencia

Kézzel könnyen szerelhető és mozgatható

San Luis Potosiban új gázvezeték vezérlő állomást hoztak létre. A vezérlő állomás vasbeton vázszerkezetei DUO könnyűsúlyú zsaluzattal készültek.

45 darab, 2,00 m magasságú, 40 cm és 50 cm széles tartóelemet kellett megépíteni. 5 készlet zsaluzat lett összeszerelve 4 db DUO Multi Panel DMP 75-vel, amelyeket DUO sarokcsatlakozók segítségével csatlakoztattak. A pillérek körül PERI UP munkaállványok biztosították létrás feljáróval a biztonságos munkavégzési feltételeket.

A munka megkezdése előtt az építőipari csapatot egy PERI supervisor tanította be. A képzés tartalmazott egy zsaluzási, tisztítási és tárolási, valamint egy munkavédelmi oktatást is. Ezért az innovatív rendszerzsalu használata már a kezdetektől fogva rendkívül hatékony és gyors volt. "Különösen a panelek kis súlya volt előny ezen az építkezésen, hiszen a kézzel végzett munka daruidőket takarított meg, és felgyorsította az építési folyamatot" – jelentette ki Ismael Gomez, projektmenedzser.

Rendelje meg a PERI DUO prospektust és termékleírást.

Rendelje meg PERI DUO prospektusát

Írja le üzenetét szakképzett PERI mérnökünknek.

Vegye fel a kapcsolatot PERI mérnökünkkel

Vállalkozó

RUBA Arquitectos, SA de CV, Mexico

PERI leányvállalat

PERI Mexico

A PERI supervisor által tartott szerelési, tisztítási és tárolási oktatások révén a kivitelező csapat már a kezdetektől fogva hatékonyan dolgozott.

A DUO egy igazi kézi zsaluzat: a legnagyobb elem 90 cm x 135 cm, és kevesebb mint 25 kg súlyú, mely manuálisan könnyen kezelhető.

DUO Multi elemeket alkalmaztak a vasbeton tartóelemek zsaluzásához. A pillérek körül PERI UP állvány biztosította a biztonságos munkavégzés feltételeit.