You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Infrastructure buildings, Pilbara region, Australia
 
Infrastrukturális építmények, Pilbara régió, Ausztrália
 
PERI DUO referencia

Megnövelt hatékonyság, optimális munkaerő kapacitás

A Monford Group nagyméretű infrastrukturális projektjeinek különböző feladataihoz alkalmazta a PERI DUO rendszert. Az építőipari vállalat a könnyűsúlyú zsaluzat segítségével Ausztrália nyugati részén aknafalakat, csatornákat és alaplemezeket épített.

Ezen alkalmazások során a rendszer nagy előnye volt az alacsony súly, így sem darura, sem állványzatra nem volt szükség. A DUO rendszer egyszerű összeszerelési logikája miatt a kevésbé tapasztalt felhasználók is gyorsan megtanulták használni a zsaluzatot. Ezért a Monford Group zsaluzási szakemberei olyan területekre koncentrálhattak, ahol bonyolultabb szerkezeteket kell építeni. Ez további költségmegtakarítást eredményezett az építési projekt számára.

Rendelje meg a PERI DUO prospektust és termékleírást.

Rendelje meg PERI DUO prospektusát

Írja le üzenetét szakképzett PERI mérnökünknek.

Vegye fel a kapcsolatot PERI mérnökünkkel

Vállalkozó

Monford Group, Australia

PERI leányvállalat

PERI Glendenning, Australia

Declan White

CEO

"A PERI DUO egy környezetbarát, könnyű zsaluzási rendszer, amellyel növelhettük produktivitásunkat. Számos előnye van: az alacsony súly révén csökken a daruköltség és a felhasználók sérülési kockázata is. A könnyű összeszerelés nagyobb hatékonyságot eredményez, és rendezettebb építési helyszínt biztosít."

A DUO standard paneleket ott használták ahol az lehetséges volt; a ferde kiegészítéseket fából készült zsaluzatból ácsolták a szakemberek.

DUO konzolok és korlátok, valamint fából ácsolt kiegészítő szerkezetek szolgáltak biztonságos munkaállványként és lépcsőként.

A DUO különösen alkalmas kisebb mérnöki létesítményekhez, ahol nincsenek nagyobb igényű betonfelületek.