You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Aspen Residence, George Town, Penang, Malaysia
 
Aspen Residence, George Town, Penang, Malajzia
 
PERI DUO referencia

A rendszerzsaluzat sikeres bevezetése

A 26 emeletes Aspen Rezidencia lakó- és kereskedelmi épület Penang városában épül. Míg a kivitelezők az első 13 emeleten hagyományos zsaluzattal dolgoztak, a felső emeletek falaihoz DUO könnyű zsaluzatot alkalmaztak.

A vízszintesen és függőlegesen elrendezett DUO elemtoldásokkal 3,25 m magas egységeket szereltek össze, melyeket emeletenként 4-5 alkalommal használtak. Az alacsony súly miatt nem volt szükség daruzásra sem a zsaluzat összeszereléséhez, sem annak mozgatásához. Ennek eredményeként nem volt ún. darura való elvesztett várakozási idő, mely felgyorsította az építési munkálatokat.

Az egyszerű zsaluzási logika révén nagyon gyorsan lehetett dolgozni ezzel az innovatív rendszerrel. Továbbá, a csökkentett tisztítási igény időmegtakarítást eredményezett, mivel a beton nem tapadt a zsaluhéjhoz, így az minden használat után könnyen és gyorsan tisztítható volt.

Rendelje meg a PERI DUO prospektust és termékleírást.

Rendelje meg PERI DUO prospektusát

Írja le üzenetét szakképzett PERI mérnökünknek.

Vegye fel a kapcsolatot PERI mérnökünkkel

Vállalkozó

Rimbaco Sdn. Bhd., Malaysia

PERI leányvállalat

PERI Malaysia

Ing. William Low

Project Manager

"A csapatnak ez volt az első alkalom, hogy rendszerzsalut használt. A hagyományos zsaluk használatával szemben a munkaidő mintegy 50%-át sikerült megtakarítani. Különösen az egyszerű alkalmazást hangsúlyoznám ki. Az egész csapat egy rövid tréning után gyorsan megértette a rendszer működését. "

Az egyszerű zsaluzási logika révén nagyon gyorsan lehet dolgozni ezzel az innovatív rendszerrel.

A kapcsok pontosan beleillenek az elem kereteinek nyílásaiba, és szerszámok nélkül szerelhetők.

Mivel a panelek rendkívül könnyűek, így kézzel szerelhetők. A kivitelezők hatékonyan tudtak dolgozni, és nem kellett a darura várni.